KEDS: Në këto vendbanime të Podujevës nesër do të ketë ndëprerje të rrymës

Për shkak të punimeve që do të bëhen në sistem, KEDS ka njoftuar për ndërprerjen e energjisë elektrike për ditën e nesërme.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ballovc (kodi: 14000008) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Eliminimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik në projektin Konsumatorët e fshatit Sfeqël.