KEDS-i njofton për ndërprerje të rrymës në Podujevë

KEDS njofton se në disa fshatra të Podujevës do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ja cilat janë ato:

Më 22.03.2017 në TS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Podujeva 5 (Kodi:14000005) prej orës 10:30 deri në orën 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti, Polonica, Lagjja Hoxheviq dhe Ballovci, transmeton PodujevaPRESS.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e ndarësit në NS 10/0.4 kV

Ndërsa më 22.03.2017 në TS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Letanci (Kodi:14000012) prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe nga ora 15:00 deri në orën 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obrançë, Peran, Bradash, Bajqinë Katunishtë, Lepaj dhe Dobratini.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosjen e shtyllave edhe përçuesve. /PodujevaPRESS/