Kandidatët për deputet, ja lista e disa prej emrave nga PDK e Podujevës

Në bazë të burimeve që ka arritur të sigurojë PodujevaPRESS.net, dega e PDK-së në Podujevë pas konsultimeve që ka bërë kjo degë me strukturat e saj, deri më tani kandidat të sigurtë për deputet në Kuvendin e Kosovës do të jenë Floretë Zejnullahu dhe Isak Shabani.

Floreta ka qenë deputete e kësaj legjislature kurse Isak Shabani është një aktivist i njohur i cili garës për deputet i hynë për herën e parë.

Ditëve në vijim sipas burimeve tona priten edhe disa kandidat të tjerë ti bashkohen listës së kësaj partie në Podujevë

Kujtojmë se zgjedhjet do të mbahen më 14 shkurt.

Isak Shabani

Floretë Zejnullahu