Kadri Veseli lideri i parë ballkanik që takoi Presidentin e SHBA-ve, Donald Trump (Foto)

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, z. Kadri Vesli para disa ditësh kishte qëndruar për vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku kishte takime me zyrtarë të lartë dhe kongresmen, njofton PodujevaPRESS.

Sot, kryetari Veseli, ka lëshuar një njoftim përmes të cilit bënë me dije se kishte realizuar një takim në Washington me Presidentit e sapo zgjedhur të SHBA-ve, Donald Trump.

Ky është njoftimi i plot: