Juristi më me stil në Universitetin e Prishtinës

Bledar Gashi është apsolvent në fakultetin jurdik, ka qenë Kryetar i Këshillit Studentor të Fakultetit Juridik, tani për momentin është Deputet në Parlamentin Studentor dhe Anëtar në Komisionin për Cilësi dhe Zhvillim në Universitetin e Prishtinës.

Krahas angazhimeve në studime Gashi është shumë i anagzhuar edhe në shopping dhe njihët në Fakultetin Jurdik si studenti më me stil, ai është shumë i pasionuar pas brendeve botërore si :Massimo Dutti ,Zara,Tommy Hilfiger,Polo etj