Ja si festohej në Podujevë 17 shkurti më 2008 (VIDEO)

Ditën kur u shpall Pavarësia e Kosovës më 17 shkurt 2008, gjithandej Kosovës festohej ne mënyra të ndryshme.

PodujevaPress ka siguruar një video se si festohej në Podujevë ajo ditë, e ku vërehen numër i madh veturash duke i rënë burisë dhe duke brohoritur me flamuj kombëtar. /PodujevaPRESS/