Ja si festohej në 1 vjetorin e pavarësisë në Podujevë (Foto)

Sikur gjithë andej Kosovës edhe në Podujevë festa nuk mungonte me rastin e 1 vjetorit të pavarësisë, 17 shkurt 2009, njofton PodujevaPRESS.

Tani ishte rasti i parë kur kishim edhe flamurin shtetëror të Republikës së Kosovës dhe festohej me te. Qytetarët kishin stolisur në mënyra të ndryshme veturat e tyre dhe makineritë e tyre.

PodujevaPRESS ju sjell foto të realizuara gjatë asaj dite të 17 shkurtit 2009