Isak Ejupi nuk është më komandant i Stacionit Policor në Podujevë

Në kuadër të ndryshimeve që janë duke u bërë në Policinë e Kosovës sot është ndërruar edhe komandanti i Stacionit Policor në Podujevë, Isak Ejupi.

Në vend të tij është vendosur Major Nijazi Jashari.

Ndërsa Ejupi tani e tutje do të jetë shef i sektorit të Operativës në Drejtorin për Sigurimin e Objekteve dhe Personaliteteve.

Telegrafi mëson se pritet të ketë edhe ndryshime të tjera në strukturën e policisë.

Ndryshe, sot gjatë ditës Nazim Sahiti është shkarkuar nga pozita e drejtorit të Krimeve Ekonomike në Policinë e Kosovës.

Sahiti pritet të transferohet në një pozitë tjetër, si këshilltar në Drejorinë Rajonale të Prishtinës.

Ndërsa në vend të tij është caktuar Musli Salihu./Telegrafi.