Isa Mustafa është i bindur se LDK do të fitojë në komunën e Podujevës

Lideri i Lidhjes Demokratike të Kosovës në emisionin “Debat në RTK:, duke folur për zgjedhjet në Komunën e Podujevës, pas caktimit të datës nga Presidenti, ka thënë se pret plotësisht që LDK do të zgjedhe kryetarin nga radhët veta, sepse kandidati i tyre  i plotëson të gjitha kushtet.

“Ai e ka besimin e qytetarëve është njeri i besueshëm në relacion me qytetarët, jo vetëm të Podujevës edhe më gjerë. Ju e dini që Presidenca e ka lënë si mundësi që në bazë të vlerësime të IKSHPK-së se si do të mbahen zgjedhjet në rast të shtimit të rasteve, por tani për tani ne duhet të bëhemi gati dhe të marrin komunën e Podujevës”, ka thënë Mustafa.