Isa Mustafa e sulmon Shpetim Bulliqin për trenin

Bashkëpartiakëve njëherit edhe kundërshtarëve të ashpër poltik, kryeministrit Musatafa dhe deputetit Shpetim Bulliqi nuk ju ka mjaftuar foltorja e kuvendit për të replikuar dhe sulmuar verbalisht njëri tjetrin rreth trenit.

Kryeministri Mutafa ka shkruar në facebook “Ishte një deputet yni që, për habinë time, tha se të tjerët e ndalën trenin, sepse ai do të arrinte në Kaçanik. Unë ia ktheva se ky do të ishte lajm i mirë për Serbinë, por se lajmi i vërtetë (jo i mirë për Serbinë) është se treni nuk do ta kalonte kufirin. Të njëjtit deputet (që akoma vazhdon të thotë se është në LDK) edhe Mali i Zi i ka hyrë shumë thellë”, ka shkruar Mustafa.

Në fjalën e tij në Parlament, deputeti Bulliqi ka thënë se “sa për ata që lavdërohen për meritat se kush e ndali trenin, ai do të kishte mrri në Kaçanik, askush nuk nga ta se kish ndalë, por atë e bën miqtë tanë ndërkombëtarë”.

Kryeministri u përgjigj në foltoren e Kuvendit, duke thënë se “treni nuk do të ndalej, po të mos ishin forcat e njësisë speciale atje dhe se askush nuk mund të tallet me ta. /PodujevaPRESS/