Imer Beka zgjidhet kryeprokuror i Prokurorisë Themelore në Prishtinë

Këshilli Prokurorial i Kosovës me shtatë vota për dhe dy kundër ka zgjedhur Imer Bekën kryeprokuror i Prokurorisë Themelore në Prishtinë

Foto: Imer Beka
Foto: Imer Beka
Artikulli paraprakPO NDODH TANI: Policia e Kosovës është duke zhvilluar një aksion të gjerë në nivel vendi.
Artikulli tjetërTURQI, PËRUROHET TUNELI QË BASHKON DY KONTINENTE