Humbja e Podujevës, Agim Veliu “fajëson” strukturat e degës së LDK-së në këtë qytet |VIDEO

Ish kryetari i Podujevës tani ministër në detyrë i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, mbrëm në në “Debat Plus” të TV Dukagjini gjatë debatit është pyetur edhe për humbjen e zgjedhjeve në Podujevë, nga analistët në studio.

Veliu në përgjigjjen e tij ka thënë se është “përgjegjësia e strukturave, po ashtu edhe e imja në radhë të pare sepse nuk isha shumë në Podujevë, kisha angazhime edhe në qendër, poashtu ka ndikuar periudha e gjatë e qeverisjes së LDK-së në këtë qytet. Gjithashtu strukturat ishin mjaft pasive dhe duke qenë në pushtet ishin të bindur se do të fitojmë.

Agim Veliu ka thënë se kemi punuar shumë në Podujevë por kjo si duket nuk ka mjaftuar.

Po ashtu ai ka thënë se u bënë bashk të gjithë kundër meje në Podujevë, të gjitha subjektet, AAK, gjysma e PDK-së dhe grupi i Vjosës.

Po ashtu Veliu ka thënë se ishin 4 mijë votues më pak në këto zgjedhje./PodujevaPRESS.net/