Historia e flamurit shqiptar (Video)

Cila është historia e flamurit kombëtar shqiptar?

Rrënjët dhe betejat që e përfshinë, trashëgimia, vështirësitë e gjithçka tjetër që nuk mundi t’i marrë identitetin e lashtë.

Të gjitha këto i mësoni në dokumentarin e përgatitur nga TopChannel.