Gëzuar e mbarësi në Vitin e Ri 2021

Foto: Gentrit Haziri

Stafi i Portalit PodujevaPRESS, i uron të gjithë lexuesve e në veçanti qytetarëve të Podujevës, Vitin e Ri 2021, me urimet më të mira për një vit të mbarë e të suksesshëm.

Ne, stafi i këtij mediumi, urojmë që viti tjetër të jetë vit i ndryshimeve pozitive në shumë rrafshe, edhe shpirtëror, ekonomik, social e kulturor.

Ne si medium përgjatë vitit 2021 do të rrugëtojmë së bashku me qytetarët tanë, për të qenë njëherit zë i fuqishëm i tyre dhe i qytetit tonë.

Kësisoj, urojmë që rrugëtim yni i përbashkët të sjellë begati në jetën e secilit prej nesh dhe plotësimin e dëshirave të gjithsecilit prej nesh./PodujevaPRESS.net/