Gazetari zbulon takimin sekret të partive politike të Kosovës në Tiranë

Gazetari i njohur kosovar, Mefail Bajqinovci ka zbuluar takimin e “fshehtë” të partive politike në Tiranë.

Ai përmes një shënimi në Facebook ka treguar edhe temat për të cilat është diskutuar, e që sipas tij janë: Asociacioni, demarkacioni, krjimi i ushtrisë dhe zgjedhjet e reja.

Ai ka thënë se takimi ka ndodhur në Hotel Plaza, raporton Gazeta Blic

Edhe pse të premten janë takuar në Tiranë subjektet politike të Kosovês nuk është arritur asnjë marrëveshje për temat e mêdha siç janë: dialogu me Serbin,asociacioni,demarkacioni,krijimi i ushtrisë dhe zgjedhjet e reja.
Hotel Plaza nuk po i jep efektet e duhura me i bashku kosovaret.