Furnizohuni me derivate cilësore në “Llapi Petrol” në Podujevë

Llapi Petrol në Podujevë si zakonisht, ju mirëpret me shërbime cilësore dhe të sigurta për klientët e vet.

Llapi Petrol, për klientët e vet u garanton cilësi, me shumë siguri!

Duke u furnizuar në Llapi Petrol, për çdo një litër të blerë merrni saktësisht një litër.

Klientët mund të furnizohen tek Llapi Petrol që gjindet në rrugën “Skënderbeu” afër Shkollës teknike “Fan Noli” dhe Gjimnazit “Aleksandër Xhuvani”.

Ju mirëpresin, stafi i Llapi PETROL!

Artikulli paraprakAlarmante: Në Podujevë sot numër shumë i madh i rasteve të reja me COVID
Artikulli tjetërJa sa raste aktive me COVID janë në Podujevë