Fillon ora policore në Podujevë

Nga sot, në orën 18:00, janë në fuqi masat e reja të Qeverisë së Kosovës. Lëvizja e qytetarëve, është e përcaktuar sipas numrit të të infektuarve në 7 ditët e fundit, me zona.

Në zonën e kuqe janë 9 komuna ku është edhe Podujeva, në zonën e verdhë janë 19 komuna dhe në zonën e gjelbër janë 10 komuna. Masat do zbatuar dhe përmbajtur të gjithë, pa përjashtim. Por, pa ndihmën e përkrahjen tuaj, nuk mund të arrijmë sukses. Pengimi i virusit është prioritet.

Prandaj masa e kufizimit të lëvizjes është masë parandaluese, si dhe masat tjera për luftimin e virusit kanë thënë sot nga Ministria e Shendetësisë.