Fatmir Rudari: Kërkon nga prokuroria e shtetit që të fillojë hetimet për zyrën e prokurimit dhe menagjerin saj në komunën e Podujevës

Në mbledhjen e sotme të kuvendit Komunal të Podujevës, u prezantua edhe Raporti i Zyrës Kombëtare të Auditimit për Komunën e Podujevës për vitin financiar të përfunduar më 31 dhjetor 2019 si dhe Planin e veprimit për zbatimin e rekomandimeve të dhëna në Raportin e Auditimit.

Shefi i grupit të asamblistëve të PDK në Podujevë Fatmir Rudari sot gjatë séances së asamblesë komunale ka akuzuar ekzekutivin për një varg shkeljesh, njofton PodujevaPRESS.net

Rudari pas te gjitha ketyre te gjeturave dhe shkeljeve ligjore, ka shtruar pytjen se a vlejnë ligjet e Republikes së Kosovës edhe për Komunën e Podujevës, apo këtu punojet me ndonjë ligj tjetër?

Rudari në fund i ka bërë thirrje prokurorise që ta hetojë komunën e Podujevës ”ftojë prokurorin e shtetit që të fillojë hetimet për zyrën e Prokurimit dhe menagjerin saj në komunën e Podujevës, pasi qe kemi të bejmë me shkelje të ligjit dhe në kushte normale dikush duhet të shkojnë në burg per te gjitha keto shkelje”, ka përfunduar ai.