Enver Hoxhaj i katërti në Suharekë e poashtu edhe Hoti në Rahovec del i katërti

Partia Demokratike e Kosovës aktualisht është e katërta në Suharekë në vendlindjen e kandidatit për kryeministër të kësaj partie Enver Hoxhaj.

Nga 61 për qind të vendovotimeve të numëruara në Suharekë, Vetëvendosje prin me 37,70 për qind, AAK me 21,13 për qind, LDK’ja me 18,70 për qind dhe e katërta PDK’ja e Enver Hoxhajt me 17,06 për qind.

Kurse edhe Avdullah Hoti po ashtu ka dal i katërti në Rahovec.