Ekskluzive: Këta janë personat e arrestuar deri më tani në aksionin e Policisë së Kosovës

Policia e Kosovës, përkatësisht Departamenti i Krimeve të Rënda është duke zhvilluar një aksion policor në Ministrinë e Bujqësisë dhe në zyrat e kësaj ministrie në Prishtinë, Podujevë, Lipjan, Istog dhe Gjilan.

Gazeta Sinjali mëson se deri tani janë arrestuar 12 persona.

Personat që janë arrestuar deri tash gjatë këtij aksioni janë: