E diele por shtrimi i pllakave në sheshin e Dëshmorëve në Podujevë po vazhdon | PAMJE

Në Podujevë kanë filluar punimet në realizimin e projektit të ndërtimit të Bulevardit dhe sheshit “Sheshi i Dëshmorëve” në qendrën e qytetit.

Projekti i ndërtimit të Bulevardit dhe Sheshit të Dëshmorëve është dy vjeçar, kurse me për shkak të fillimit të zhvillimit të punimeve një segment i Rrugës “Zahir Pajaziti” (nga udhëkryqi i rrugëve “Zahir Pajaziti” – “Dr.Bajram Krasniqi” deri te udhëkryqi i rrugëve “Zahir Pajaziti” – “19 Qershori” – Rruga e re tek Xhamia, janë të mbyllura.

Interesant është fakti se në Podujevë punimet kanë zgjatur me vite zakonisht kur ndërtohet apo rregullohet diçka, por punimet në këtë shesh po vazhdojnë me ritëm të shpejt.

Opozita ka akuzuar se kjo shpejtësi po bëhet për shkak të zgjedhjeve të jashtëzakonshme, ku pas dorëheqjes së Agim Veliut ushtrues detyre i kryetarit ka mbetur Nexhmi Rudari i cili është nënkryetar komune.

Ekipi i PodujevaPRESS ka puntorët e kompanisë së kontraktuar duke punuar në shtrimin e pllakave të sheshit edhe pse sot është ditë pushimi. /PodujevaPRESS.net/