Dëmtohet ura në Podujevë e ndërtuar para pak muajsh |PAMJE

Në redaksinë e PodujevaPRESS sot kanë raportuar shumë lexues për dëmtimin e urës në rrugën “Dëshmorët” në dalje të qytetit të Podujevës.

Lexuesit e portalit kanë treguar se kjo urë nuk ka shumë kohë që është ndërtuar, por ajo pas bores dhe shiut që ka rënë këto ditë e ka bërë njërën korsi të rrezikshme për qarkullim.

Për më shumë shikoni pamjet: