Çanta e mbushur me para u gjet në Batllavë

Në operacionin e sotëm të Policisë së Kosovës të realizuar në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë dhe në disa lokacione të komunave të ndryshme, janë arrestuar 12 persona të dyshuar.

Burimet e IndeksOnlinet kanë thënë se mijëra euro janë konfiskuar sot në Batllavë të Podujevës.

Ndërsa prova të tjera materiale janë konfiskuar edhe në Istog, Lipjan e Gjilan./IndeksOnline/