Bulliqi thotë se nuk e ka sulmuar askënd: Janë shpifje, trillime e inskenime në prag të 14 shkurtit!

Kryetari i komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, ka reaguar pas publikimit të lajmit se kishte sulmuar shefin e transportit në Komunën e Podujevës, Ramadan Zymerin, e për të cilin ka thënë se është krejtësisht i pavërtetë.

Bulliqi ka shtuar se kjo është shpifje  me qëllim për ta dëmtuar reputacionin e tij si kryetar dhe po bëhet në prag të zgjedhjeve të 14 shkurtit.