Bora e mbrëmshme e ka bllokur fshatin Sibofc të Podujevës (Video+Foto)

Bora e dendur e cila ka rënë pa ndërprerje gjatë dy ditëve ka bllokur shumë lagje të fshatit Sibofc.

Banori  i fshatit Sibofc, Ekrem Rrahmani sikur çdo mengjes kishte marr rrugën për në punë, por si pasojë e borës së madhe rruga e këtij fshati është e bllokuar tërësisht dhe kësisoj ai e ka pasur të pamundur të shkojë në punë.

Më tej ai për portalin tonë shprehet “ishalla nuk sëmuret ndokush se veq me hilopter me mar, se nryshe nuk mundesh me kalu kësaj rruge”

Siq dihet komuna e Podujevës ka kontratë të lidhur me kompaninë “Vakal” e cila është përgjegjësi për pastrimin errugëvë në komunën e Podujevës. /PodujevaPRESS/

Artikulli paraprak“Higuain është i sëmurë, më kërkon foto të të pasmeve” (Foto)
Artikulli tjetërGjashtë shenjat e një sulmi në zemër