Beqiri: Kongresmenët amerikan rikonfirmuan mbështetjen për Kosovën

Deputeti i LDK-së Ismet Beqiri është shprehur entuziast nga takimi i sotëm me Kongresmenët amerikan për të cilët tha se edhe njëherë rikonfirmuan mbështetjen për shtetin tonë,për ndërtimin dhe zhvillimin e Republikës së Kosovës.

Ja postimi i tij i plotë në facebook:

Sot u takuam me një Delegacion të lartë i Kongresit Amerikan,njëherit anëtarë të Komisionit të Kongresit për zhvillim të Demokracisë, i përbërë nga:

z.Peter J.Roskam Kryesues,z.David Price,z.Gerald E.”Gerry”Conolly,z.Adam Smith.

Biseduam për zhvillimet aktuale në Kosovë,sfidat por edhe të arriturat.

Kongresmenët amerikan edhe njëherë rikonfirmuan mbështetjen për shtetin tonë,për ndërtimin dhe zhvillimin e Republikës së Kosovës. I.Beqiri.