Bëhen nderime te varri i Adem Demaçit nga veprimtarët e çështjes kombëtare

Sot për nder të 13-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, një grup veprimtarësh të çështjes kombëtare, ish të burgosur politik, kanë bërë homazhe tek varri i Adem Demaçit, transmeton PodujevaPRESS.net

Kjo është bërë e ditur përmes një postimi në facebook nga ish të burgosurit politik Bajrush Xhemajli, Isak Shabani, Halil Selimi, Behram Behluli dhe Sadik Zeqiri.