Barcoleta e Ditës

Memeci dhe klandestinët

Një herë ishin për tu nisur disa klandestinë për në Itali me skaf. Rrugës klandestinët e kishin lënë që në kohë të ndryshme të rrinte njeri prej tyre roje dhe të shifte për policine që patrullonte në det. Mirëpo, njëri prej klandestineve ishte memec, dhe kur i ra rradha atij, ai seç donte të thoshte diçka dhe ja bënte : -Po..po…pol….

Dhe pak sekonda më vonë kapen nga policia dhe u kthyen mbrapsht, vetëm atëherë skafisti e kuptoi që memeci donte të thoshte fjalën Policia…

Ata ishin të vendosur te niseshin perseri, dhe prapë filluan te bënin roje. Kur i ra radha memecit, ai pak minuta pasi po bënte roje, filloi te thoshte : -P-p-pp-ppp Menjeherë të gjithë u hodhën në det se menduan mos ishte Policia..

Ne atë moment memeci e thotë fjalën e plotë: -P-p-pesh-peshkaqeni…

Bëje LIKE faqen PodujevaPRESS për tu njohur me lajmet e fundit nga Podujeva: KLIKO KËTU