Barcoleta e Ditës

Babai dhe Vajza

– Çfarë ndodhi me ty sot, moj bija ime, sa herë merr receptorin e telefonit nuk e lëshon me orë të tëra… Sot e mbajte vetëm gjysmë ore…

– Solla një numër gabimisht.

____________

Mësuesi dhe Nxënësi

Mësuesi e qorton nxënësin:

– Si nuk po turpërohesh. Gjithnjë ulësh në bankën e fundit!

– Pse të turpërohem, i dashur mësues? Këtu jam afër stufës!

 

 

 

 

Bëje LIKE faqen PodujevaPRESS për tu njohur me lajmet e fundit: KLIKO KËTU