Banorët e Orllanit kanë problem imediat ujin e pijshëm

Banorët e fshatit Orllan të Podujevës, problem imediat tash e sa vite e kanë ujin e pijshëm dhe trajtimin e ujërave të zeza, njofton PodujevaPRESS.

Edhe pse këta banorë banojnë buzë liqenit të Batllavës, nga i cili furnizohën një pjesë e madhe e qytatarëve të kosovës me ujë të pijshëm, për ta ky është problemi elementar.

Lexo po ashtu: ARKIVË: A e dini cili fis Ilir jetonte ne Orllan dhe prej nga rrjedh emri i tij!

Banorët disa herë të organizuar kanë kërkuar zgjidhjen e këtij problem, madje kanë paralajmruar edhe protest ate organizuar pasiqë siç shprehen ata kërkesat e tyre nuk janë trajtuar nga ana e organeve komunale.

Ata kohët e fundit si target sulmi publik e kanë zgjedhur edhe faqën zyrtare në facebook të kryetarit Veliu, për t’i shprehur kërkesat e tyre  për zgjedhjen e problemit të ujit të pijshëm. /PodujevaPRESS/

Bëje LIKE faqen PodujevaPRESS për tu njohur me lajmet e fundit nga Podujeva: KLIKO KËTU