Bajram Rexhepi i nënshtrohet operimit

0

Ish-kryeministri Bajram Rexhepi, ka hyrë në operacion në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, në repartin e Kirurgjisë.

Operimi i tij ka filluar në orën 14:00 dhe është duke vazhduar akoma, njofton Klan Kosova.

Këtë operacion është duke e udhëheqë neurokirurgu Arsim Morina.

E familjarët nuk kanë pranuar akoma të flasin për media rreth gjendjes shëndetësore të ish-kryeministrit Rexhepi.

Doktori Rexhepi i është nënshtruar këtij operimi pas dy sulmeve që ka pasur në tru.