Arrestohet kryetari i kësaj komune të Kosovës

Policia e Kosovës ka ndërmarrë një aksion policor në komunën e Kllokotit.

Ky operacion ndërlidhet me procesin zgjedhor.

Lajmin e kanë konfirmuar nga Policia e Kosovës.

“Mund të konfirmojmë se, në bazë të kërkesës së Prokurorisë dhe urdhëresës së Gjykatës kompetente, Policia e Kosovës është duke e realizuar një operacion policor.

Ky operacion i cili është duke u realizuar në bashkëpunim me Prokurorinë, ndërlidhet me procesin zgjedhor” thuhet në përgjigjen e Policisë për “Gazeta Blic”