Albin Kurti vizitë në Podujevë

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti sot ishte në Podujevë, transmeton PodujevaPRESS.net

Kurti viziten në Podujevë e ka bërë në mëngjes në 8:30, ku kishte pirë kafen e mëngjesit me kryetarin Bulliqi, kandidatët për deputet si dhe drejtorët e komunës.

Pas kësaj Kurti ka vazhduar ecjen nëpër shesh, ku ishte i shoqëruar nga gruaja e tij.