Agjencia për ndihmë juridike falas tash edhe në Podujevë

Sot kemi zhvilluar takim me drejtoreshën e Agjencisë për Ndihmë Juridike, Anita Alaj Kalanderi, qëllimi i këtij takimi ishte që Agjencia për Ndihmë Juridike të ofrojë shërbimet e saj edhe në Komunën e Podujevës, ka njoftuar kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, transmeton PodujevaPRESS.net

Gjatë këtij takimi tejet konstruktiv jemi pajtuar në parim që ky agjencion të shtrijë veprimtarinë e saj edhe në Komunën tonë. Ky bashkëpunim është mes Agjencisë për Ndihmë Juridike, Komunës së Podujevës dhe GIZ-it gjerman si bashkëfinancues.

Ky është një lajm i mirë për qytetarët e Komunës sonë, ku tash e tutje do ta kenë një adresë ku mund të marrin shërbime juridike falas për t’i shfrytëzuar të drejtat e tyre.

Siç u dakorduam në takim ne si institucion do t’i kryjmë të gjitha obligimet që na takojnë dhe ky projekt pritet të implementohet nga muaji korrik dhe do të vendoset zyra për këshilla juridike falas për të gjithë qytetarët.