Agim Veliu i irrituar në TV Dukagjini ja çfarë ju thotë?!

Gazetari Ermal Panduri e ka thirrur në telefon nga studio Agim Veliun ku edhe e ka pyetur se çfarë ka ndikuar që LDK-ja të ketë këtë rezultat.

Por ajo çfarë Veliu ka thënë ishte se “flasim një herë tjetër, dhe e ka mbyllur telefonin”