A mund të ketë lidhje atentati kundër Vllasit me vrasjen e Xhemajl Mustafës e Enver Malokut? (Video)

Sonte në emisionin “Komiteti” – i drejtuar nga Berat Buzhala – prodhim i Gazetës Express për RTV Dukagjini, ministri i Punëve të Brendshme, Skender Hyseni, ka folur për atentatin ndaj Azem Vllasit – ish-liderit të Kosovës gjatë viteve të ’80-ta.

Ministri Hyseni ka komentuar këtë tentim-vrasje dhe arsyet për të cilat atentatorët kishin thënë se e kishin qëlluar Vllasin.

Në Kosovë atentatet me motive politike nuk janë të panjohura. Ministri Hyseni ka folur edhe për atentatet e pasluftës ndaj zyrtarëve të Lidhjes Demokratike të Kosovës, vrasësit e të cilëve nuk u gjetën asnjëherë.

Hyseni ka treguar nëse mund të kenë lidhje këto atentate, ose, nëse plagosja e Vllasit dhe vrasjet e Xhemajl Mustafës e Enver Malokut kanë pasur qëllime të njëjta.

Ndiqeni deklaratën e ministrit Hyseni: