A e dini se në Podujevë po mbahet Champions League?!

Liga lokale në futboll të vogël S//Sprint liga, e cila është  funksionale në Podujevë është duke organizuar lojë nën platformën Champion League e cila sjell ndryshimin nga praktikat e deritanishme në Podujevë, njofton PodujevaPRESS.

Dallimi është në versionin e lojëve kthyese dhe të transferet e lojtarëve, diçka e ngjashme me ligat që organizohen në platformën UEFA.

Zyrtarizimi dhe fillim i kësaj platforme sportive në futboll të vogël ka filluar sot, ku edhe janë zhvilluar ndeshjet e para të grupeve.

Këto janë rezultatet:

FC.DARDI – FC.COSTARICA  3:1

FC.SHAJKOFCI – FC.AUTO XHAMA 5:0

FC.KLODI – FC.SEMAFORAT 2:0

FC.FLAMURTARI – FC.BESA    3:1

FC.WEST SIDE – BEKA NET DIGITALB   2:0

FC.POWER – FC.ARSENAL  4:2

FC.BRYMA TEX – FC.G&D CHAMPIONS 3:1

FC.VETERANET – FC.VENDENIS 3:0