A do të numërohen edhe mbi 9 mijë zarfe me vota nga diaspora, ky është vendimi

Paneli për Ankesa dhe Parashtresa ka hedhur poshtë kërkesën e Lëvizjes Vetëvendosje që të verifikohen dhe të numërohen 9 mijë e 748 zarfe me vota nga diaspora, shkruan Gazeta inFokus.

Këtë ankesë në PZAP e bëri kandidati për deputet nga LVV-ja, Blerim Sallahu e cila nuk iu pranua për shkak se apeli konsiderohet i pabazuar.

Sipas PZAP-së, Sallahu nuk ka ofruar dëshmi bindëse dhe të qarta për shkeljet e supozuara të KQZ-së në mospranimin e këtyre zarfeve pas procesit të verifikimit.

Ky është vendimi.