2Ton sjellë klipin e ri “Vip Zona” (Video)

Reperi i njohur shqiptar, 2Ton, ka sjellë projektin e ri të titulluar “Vip Zona”.

Projekti është punuar nga vet reperi dhe është një manifest dinamik që flet kryesisht për jetën e natës.

Videoklipi është punuar nga XL Films.

Ky me gjasë pritet të jetë një tjetër nga shumë projektet e suksesshme të reperit.