Shpejtim Bulliqi zhvilloi takim me organizatën “You Can Do”

Sot gjatë ditës kryetari i Komunës, Shpejtim Bulliqi bashkë me kryesuesin e kuvendit, Hilmi Hoxha dhe drejtorët Avni Fetahu dhe Antoneta Ejupi kanë pritur në takim përfaqësues të organizatës jo-qeveritare, “You Can Do”, organizatë kjo e cila ka për qëllim aftësimin dhe riaftësimin e personave të verbër.

Kryetari Buliqi me përfaqësuesit e kësaj organizate kanë diskutuar për sfidat me të cilat ballafaqohen personat e verbër në përditshmëri, me theks të veçantë u diskutua për krijimin e mundësive të reja për punësim, shkollim dhe integrim të plotë të këtij komuniteti në sferën publike.

Kryetari Bulliqi iu premtoi mbështetje në aktivitetet e tyre dhe i inkurajoi përfaqësuesit e organizatës që kur hapen thirrjet për subvencione të aplikojnë me programe e projekte të ndryshme sepse ne jemi shumë të interesuar që grupet e cenueshme t’i mbështesim dhe t’ju ofrojmë përkrahje me qëllim të përmirësimit të mirëqenies së tyre.

Po ashtu kryetari Bulliqi u shpreh se maksimalisht do të angazhohet që të krijojë mundësi punësimi për këta persona dhe integrim e qasje të plotë të personave të verbër në institucionet publike në Podujevë.

Artikulli paraprakAnëtarët e Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës i shkojnë në zyrë Bulliqit
Artikulli tjetërNgritet aktakuzë ndaj mjekut që deshi ta punësonte mbesën në Podujevë