Daily Archives: 27/09/2021

Komuna e Podujevës merr vendim për faljen e 3.8 milion euro borxhe të bizneseve...

Drejtori për Planifikim dhe Zhvillim Ekonomik në Komunën e Podujevës, Pajtim Balaj, ka njoftuar se Kuvendi Komunal i kësaj komune me propozim të ekzekutivit...

Asambleja komunale nuk e miraton projektbuxhetin e komunës së Podujevës për vitin 2022

Kuvendi i Komunës të Podujevës, në mbledhjen e rregullt, të mbajtur sot, ka miratuar Propozim vendimin për caktimin e normave tatimore për Tatimin në...

Podujevë: Asambleja komunale unanimisht e përkrah vënien në diskutim publik të Hartës Zonale

Kuvendi i Komunës të Podujevës, në mbledhjen e rregullt, të mbajtur sot, ka miratuar Propozim vendimin për caktimin e normave tatimore për Tatimin në...

Na ndiqni:

0FansaPëlqe
0NdjekësNdiç
0AbonuesAbonohu

Block title