Ofertë për marketing në www.podujevapress.net

Tani kur më veç janë shpallur zgjedhjet e jashtëzakonshme në Republikën e Kosovës, Kompania Mediale “Podujeva PRESS” Sh.P.K ,me seli në Podujevë, me numër të biznesit 71346897, ju bënë ofertë për reklama në Portalin Informativ www.PodujevaPRESS.net, të gjitha subjekteve politike si dhe kandidatëve për deputet.

PodujevaPRESS.net me një numër shumë të madh vizitorësh ka disa lloje të ofertave për marketing, çoftë për subjektet politike apo edhe veçanërisht për kandidatët.

Për të gjithë të interesuarit na shkruani në e-mail: [email protected] dhe shumë shpejt do të merrni edhe përgjigjjet nga ana jonë.

Ju mirëpresim.