Daily Archives: 25/10/2020

Parashikimi i motit për javën e ardhshme

Fillimi i javës do të nis kryesisht me diell derisa orëve të mëngjesit do të ketë mjegull në ultësira. Pjesa e dytë e javës...

Fauci tregon se kur mund të nis vaksinimi masiv nëse në dhjetor del vaksina...

Nëse bota do të ketë së shpejti një vaksinë të efektshme kundër koronavirusit, përgjigjen e jep kryevirologu amerikan Anthony Fauci. “Ne do ta marrim vesh...

Nexhmi Rudari pajtohet me të gjeturat dhe rekomandimet e Auditorit të Përgjithshëm që kanë...

Auditori i përgjithshëm në publikimin e raportit për Komunën e Podujevës për vitin 2019 flet për shumë shkelje dhe menaxhim të keq të buxhetit,...

Komuna e Podujevës eliminon operatorin ekonomik me ofertën më të lirë, duke dëmtuar buxhetin...

Auditori i përgjithshëm në publikimin e raportit për Komunën e Podujevës për vitin 2019 flet për shumë shkelje dhe menaxhim të keq të buxhetit,...

Komuna e Podujevës ka punësuar 9 persona pa zbatuar një procedurë të thjeshtësuar për...

Auditori i përgjithshëm në publikimin e raportit për Komunën e Podujevës flet për shumë shkelje dhe menagjim të keq të buxhetit, transmeton PodujevaPRESS.net Njëra prej...

AUDITORI: Komuna e Podujevës u detyrua ta paguaj 31,128€ një punëtore të arsimit të...

Auditori i përgjithshëm në publikimin e raportit për Komunën e Podujevës flet për shumë shkelje dhe menagjim të keq të buxhetit, transmeton PodujevaPRESS.net Njëra prej...